avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conflict de interese?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conflict de interese?

Buna seara!
De curand am ocupat postul de administrator financiar I/S, la un liceu. Urmeaza sa fiu desemnata si persoana care se ocupa cu controlul financiar preventiv.
Ma aflu in urmatoarea situatie, si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
1. Sunt asociat si administrator la o firma, pentru care detin si semnatura electronica pentru depunerea declaratiilor.
2. Mai sunt angajata, pe postul de economist, cu cateva ore pe luna si la alte firme, pentru care, la fel, detin semnatura electronica.
Credeti ca trebuie sa renunt la toate cele enumerate mai sus, deoarece as putea fi in incompatibilitate sau conflict de interese?
Multumesc anticipat, pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Controlul financiar de gestiune gillu gillu Buna seara. SRL-ul este cu capital de stat. De curand printr-o hotarare AGA s-a aprobat infiintarea unui compartiment Financiar de gestiune compus din doua ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate laura_chiriac2003 laura_chiriac2003 Buna ziua! Sper sa obtin raspunsuri la cateva probleme pe care efectiv nu am cu cine sa le discut. Lucrez intr-o institutie publica de multi ani, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati pentru functia de contabil-sef ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, sunt economist in cadrul unei institutii aflate in subordinea Directiei de Sanatate Publica, si va rog frumos sa imi precizati in ce masura pot ... (vezi toată discuția)