avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licente software - refurbished
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licente software - refurbished

Buna ziua!
In situatia unei achizitii de calculatoare am precizat la cerinte ca produsele ofertate sa fie noi, ca nu se accepta produse refurbished , remarketed. In fisa tehnica am precizat la caracteristici si tipul de licente software pe care trebuie sa le detina echipamentele., respectiv licente de volum perpetuee.
Furnizorul a livrat software-ul instalat si drept licenta o cheie a produsului - aceeasi pt toate echipamentele.
Nu a prezentat niciun documet prin care sa demonstreze ca acea cheie a fost emisa in numele cumparatorului si nici pe cate echipamente poate.fi folosita.
Sustine ca in cazul licentelor - bunuri necorporale - termenul de refolosit nu se aplica. O licenta electronica care nu se mai foloseste poate fi revanduta si capata atributul de nou.
Are dreptate -? avand in vedere ca am certu ca toate echipamentele sa fie noi .

Alte discuții în legătură

Achizitie licente software (produse) vs subscriptie (servicii) ariaint ariaint Buna ziua, In elaborarea documentatiei de atribuire entitatea contractanta a solicitat achizitionarea unei licente software perpetue sursa de finantare ... (vezi toată discuția)
Licenta software tip subscriptie ariaint ariaint In elaborarea documentatiei de atribuire entitatea contractanta a solicitat achizitionarea unei licente software perpetue sursa de finantare fiind lista de ... (vezi toată discuția)
Mostre creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In cadrul unei proceduri de achizitie publica de furnizare sistem informatic integrat ((licente software, servicii dezvoltare software, ... (vezi toată discuția)