avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Ma numesc Bogdan Alexandru si sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Ma numesc Bogdan Alexandru si sunt divortat, cu conventie ...

Buna ziua! Ma numesc Bogdan Alexandru si sunt divortat, cu conventie notariala pt vizitarea copilului. Fosta sotie nu o respecta, in sensul ca , in legatura cu urmatoarea saptamana, in care copilul trebuie sa stea cu mine,m a "avertizat "telefonic ca "imi arata ea cine e seful si nu o sa pup copilul". Mentionez ca am inregistrat conversatia telefonica, precum si alte bravade verbale ale ei , pe acelasi subiect. Va rog, sfatuti ma ce sa fac, cu celeritate, pt a mi vedea copilul, tinand cont ca el vrea sa petreaca timp cu mine . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Boghie , utilizator 12:38, 4 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
apelati la un executor judecatoresc si puneti in executare conventia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca mama nu respecta programul de vizita puteti solicita ajutorul executorului judecatoresc.
Daca programul de vizita nu este clar definit in convenția notariala sau mama ori dvs considerati ca ar trebui modificat( extins) ori mai clar definit, va puteti adresa instantei de judecata cu o cerere in acest sens.
Multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului de vizita a copilului costetchi1 costetchi1 in primavara acestui an am chemat in judecata fosta concubina cu care am un copil in varsta de 9 ani si 6 luni, pentru a accepta un program de vizitare copil. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema, desi am un program stabilit de instanta ... Mihai NDC Mihai NDC Buna ziua. Am o problema, desii am un program stabilit de instanta pentru vizita, in urma unei certe cu mama pe tema ca ii facuse program copilului cand acesta ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari privind domiciliul copilului MIHAELA333 MIHAELA333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Am divortat la notar,apoi am introdus un ordin de protectie in instanta,printre ce am cerut eu acolo nu ... (vezi toată discuția)