avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Un ONG din Romania poate primi de la firme din Anglia ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Un ONG din Romania poate primi de la firme din Anglia sponsorizare?

Buna ziua !
Oare exista si in Anglia aceea redirectionare de 20% din impozitul pe venit / profit ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:29, 3 Martie 2021
Nu știu nimic legat de redirecționare (aș tinde să cred că nu) dar știu că nu există limitări în ceea ce privește cetățenia sau originea sponsorului.

LaurentiuGuiu a scris:

Buna ziua !
Oare exista si in Anglia aceea redirectionare de 20% din impozitul pe venit / profit ?

Legea romana nu pune nicio interdictie sau limitare in a primi sponsorizari din strainatate. Despre aspecte fiscale trebuie sa consultati pe cineva din UK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare serbanmaria1 serbanmaria1 O asociatie non profit care activeaza din acest an in domeniul medical si care nu desfasoara activitate economica poate sponsoriza un spital cu materiale ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare Murini Ionel Murini Ionel O fundatie nonprofit din Româania, poate sponsoriza o entitate similara din Uniunea Europeana? (vezi toată discuția)
Asociație Ana231 Ana231 Buna ziua! Sunt acționar minoritar intr-o firma (10%) și împătimită a motocicletelor in timpul liber. Doresc sa înființez o asociație pentru pentru ... (vezi toată discuția)