avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, ma poate ajuta cineva cu urmatoare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, ma poate ajuta cineva cu urmatoare întrebare.In ...

Buna seara, ma poate ajuta cineva cu urmatoare întrebare.In conditiile in care este poprit contul se poate primi salariu prin casierie?Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: sanda chis , utilizator 20:49, 9 Decembrie 2020
Se poate, dar angajatorul dumneavoastră, odată primită adresa de poprire de la executor, obligatoriu va opri în continuare bani din salariu.

sanda chis a scris:

Buna seara, ma poate ajuta cineva cu urmatoare întrebare.In conditiile in care este poprit contul se poate primi salariu prin casierie?Mulțumesc frumos.

Vă referiți la casieria băncii`? Sau la casieria de la angajator`?

Știu că daca contul bancar este blocat, nu mai puteți utiliza cardul de debit să va scoateți diferența de salariu care vă r amâne după poprirea legală.
La casieria angajatorului
Da, se poate. Numai să vrea angajatorul să vă plătească prin casieria unității.
Dar de executare silită nu puteți scăpa. Executorul va trimite la angajator încheiere de poprire și vi se va reține lunar 1/3 din venitul net.

De la casieria angajatorului veți ridica doar diferența de salariu de după poprire.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
Dapix, utilizator
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire Xm3n Xm3n Banca poate bloca cardul de salariu la poprire,sau angajatorul plateste suma poprita restul se pot scoate de pe card? (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)