avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara! Sunt cadru didactic, titular în ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara! Sunt cadru didactic, titular în învățământ. ...

Buna seara! Sunt cadru didactic, titular în învățământ. Am beneficiat de concediu fara plata in anul școlar 2014-2015, respectiv 2015- 2016. Primul an, mi-a fost aprobat pentru interes personal, cel de al doilea, pentru studii. M-am întors la catedra în anul școlar 2016-2017. Întrebarea este: cand pot beneficia de alt concediu fara plata?

Alte discuții în legătură

Detasare in primul an de invatamant LaAnGa LaAnGa Buna ziua! Te poti detasa in primul an de invatamant? Sunt profesor titular in primul an, nu am mai lucrat pana acum. (vezi toată discuția)
Incadrarea in invatamant AleIoana AleIoana Buna ziua, lucrez in invatamant din anul 2010. In anul 2014 am fost in concediul de ingrijire al copilului pentru 2 ani de zile. Anul trecut (2016-2017) m-am ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in invatamant iams3006 iams3006 Lucrez in invatamant de 14 ani si nu am beneficiat pana acum de concediu fara plata. Daca imi iau 1 an CFP pot sa lucrez legal in alta parte si sa imi ramana ... (vezi toată discuția)