avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de atestare a edificarii constructiei. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de atestare a edificarii constructiei. In urma unor ...

Certificat de atestare a edificarii constructiei.

In urma unor masuratori gresite ale casei, in sensul ca exista diferente intre proiect si neatentia unui cadastrist care a masurat, mi-au rezultat 5mp in plus la casa, lucru neadevarat.
Insa, inainte de a consta acest lucru, am apucat sa merg la primarie sa cer un certificat de atestare cu ce a masurat cadastristul, eu constatand ulterior greseala.
Se poate rectifica acest certificat de cei de la primarie de comun acord sau trebuie mers in instanta?

Alte discuții în legătură

Rectificare releveu casa mariusionutvoinea mariusionutvoinea Buna ziua Detin o casa compusa din 2 corpuri , unul din ele fiind construit ulterior constructiei corpului 1 , cu o alta autorizatie . Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Măsuratori cadastrale am construit o casa in 2010 si anul asta ... Mz11 Mz11 Măsuratori cadastrale Am construit o casa in 2010 si anul asta am vrut sa o intabulez, intentionez sa i-o donez fratelui meu si mi s-a cerut intabulare. ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie salut! am urmatoarea situatie; mama a ... Mz11 Mz11 INTABULARE CONSTRUCTIE Salut! Am urmatoarea situatie; Mama a construit o casa pe teren propriu de 92 mp. In proiectul pentru care s-a dat autorizatie si ... (vezi toată discuția)