avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum platesc foi de varsamant anaf din strainatate ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum platesc foi de varsamant anaf din strainatate ?

Buna seara,am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez ,pe scurt va informez ca am avut un pfa acum 6ani pe care nu l-am inchis desi am plecat din tara si abia anul asta in iunie am depus toate declaratiile pe 0 si am solicitat recalcularea datoriile etc iar apoi l-am inchis .
Dupa cateva vizite la anaf am obtinunt 4 foi de varsamant (buget de stat,pensii,cass ecc)
Eu nu locuiesc in Romania si nu am nici cont in banca acolo,am in Italia si un Revolut cu care intentionam sa platesc in lei datoriile insa in ignoranta mea am descoperit ca nu e posibil sa platesc ca si cum as trimite bani unui prieten sau plata salar asa ca m-am documentat un pic si am aflat de pe site-ul anaf ca imi trebuie o aplicati OPFV pe care am si instalato imediat insa obstacolele nu s-au oprit aici,am observat ca nr. foii de varsamant trebuie sa contina 10 cifre iar ale mele au toate 13,as dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu niste informatii,indicatii despre cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca nu pot introduce foile mele de varsamant in program (cu care sincer nici nu am inteles daca pot plati in situatia mea) sau cum as putea sa le platesc online in alt mod
multumesc anticipat si imi cer scuze de dimesiunea postarii
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2020
Nurse91, utilizator

Alte discuții în legătură

Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Taxe pt. salariati icapopa2011@yahoo.com icapopa2011@yahoo.com Va rog sa-mi raspundeti: ca salariat, cum si unde ma pot interesa daca societatea este la zi cu plata taxelor si impozitelor pentru mine. Am sunat si la ANAF ... (vezi toată discuția)
Pfa fara activitate Anaarepere Anaarepere Buna ziua! Detin un PFA dar as vrea sa renunt la contractele pe care le am in momentul acesta si o perioada sa nu mai am activitate pe el. Este posibil sa il ... (vezi toată discuția)