avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu acest ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu acest mesaj,dar am nevoie ...

Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu acest mesaj,dar am nevoie de o parere. Ma numesc Balan Ioana Diana , am 16 ani si de doua saptamani sunt hartuita in mediul online de catre o persoana care imi foloseste pozele , posteaza in numele meu, aduce jigniri la adresa mea , foloseste datele mele personale . Dă mesaje prietenilor și familiei mele in care ma jigneste si pretinde ca are materiale pornografice cu mine si ca le va posta. face zilnic conturi si povestea se tot repeta . Amenintari, jigniri,denigrari la adresa mea. Ce pot face in aceasta situatie avand in vedere faptul ca parintii mei nu vor sa depuna plangere la politie. Aș depune eu ,dar din ce am inteles nu pot face acest lucru, deoarece sunt minora. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:46, 16 Decembrie 2020
Sună la Telefonul copilului - 116 111 - cu siguranță te vor sfătui și te vor îndruma.

Asociaţia Telefonul Copilului a înregistrat în primele şase luni ale anului un număr de 2.445 de cazuri de abuzuri raportate la numărul 116 111 sau prin aplicația Happygraff, cu 15,1% mai multe sesizări comparativ cu anul 2019. Printre formele abuzurilor sesizate se regăsesc: mesaje denigratoare, intimidare prin răspândirea de zvonuri, informaţii false şi bârfe, santaj privind utilizarea unor imagini cu victimele aflate în situaţii neadecvate sau distribuirea de pagini online cu conţinut neadecvat minorilor.

Numărul cazurilor semnalate către Asociația Telefonul Copilului este probabil doar o mică parte din totalul agresiunilor la care minorii sunt supuși, având în vedere că 95% dintre copii au încercat să își rezolve singuri problemele create de abuzul de tip cyberbullying...



multumesc
Pentru puțin, succes.
Spune-ne dacă ai rezolvat ceva, răspunsul tău poate fi de folos și altor adolescenți care trec prin așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva a creat conturi facebook și instagram cu pozele mele. am raportat, dar au fost suspendate și conturile mele și nu mai vor să le deblocheze. cum aș putea să-i dau în judecată? Sandra.maria Sandra.maria Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat ... (vezi toată discuția)
Hărțuită, șantajată, denigrată și amenințată de fostul soț. cum mă pot apăra? RoxanaRRR RoxanaRRR Buna ziua. Am fost casatorita 6ani ,casatorie din care a rezultat o fetita care acum are 5 ani. Fostul sot a avut multiple accidente vasculare si infarct ... (vezi toată discuția)