avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Limitare procesare/stocare date din punct de vedere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Limitare procesare/stocare date din punct de vedere legal

Buna ziua,
Mi-am propus sa fac o platforma(mobile+web) care sa contina un fel de jurnal al angajarilor unei persoane si o interactiune si acces la documente ale unui angajator (cum ar fi adeverinte, contract de munca,acte aditionale.....) inclusiv platforma ar trebui sa proceseze chiar platile intre angajati si angajatorii - se doreste ca platforma sa substituie aproape tot departamentul de resurse umane pentru socientati mici. Sunt foarte multe date care vor fi stocate pe server si care necesita un acord al angajatului/angajatorului de a distribui aceste date cu angajatorul/angajatul. Din punct de vedere leagal exista vreo restrictionare in procesarea si stocarea unui numar de date asa de mare. Am spus sa intreb legal ca dupa sa contactez un DPO pentru ajutor. Va multumesc! (Sper ca am fost clar daca nu intrebati si va raspund in cel mai scurt timp posibil)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:31, 14 Decembrie 2020
Si care este intrebarea? Privind un *numar de date asa de mare*? Nu se intelege ce inseamna *asa de mare*, mare /mic in raport cu ce? Oricum, nu cred ca este importanta cantitatea, ci respectarea reglementarilor in materia gdpr.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate numire/angajare dpo Radu Jlobnitchi Radu Jlobnitchi Buna ziua, Fac parte dintr-o companie ce are ca obiect de activitate zona de marketing si de dezvoltare de software. Domeniul de activitate este de nisa si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, a-și dori sa deschid o firma pentru a face comerț ... adrianomuletul86 adrianomuletul86 Buna ziua, a-și dori sa deschid o firma pentru a face comerț online!am 3 proptiri pe salar acum fiind angajat....întrebarea mea este pot deschide o firma in ... (vezi toată discuția)
Lege aplicabila gazduire website AlexATT AlexATT Buna seara, As dori ca sa stiu pentru urmatoarele 3 cazuri, legea din care tara se aplica pentru continutul gazduit pe un website. 1. Website-ul este ... (vezi toată discuția)