avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare cu extra acoperiri
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare cu extra acoperiri

Bună ziua,

In urma mai multor sesizari verbale catre asociatie referitor la defectiunile acoperisului,s-a decis inlocuirea acestuia,dar cum nu s-au adunat toti banii,lucrarile s-au oprit,rămânând doar cu scandura si celofan pe post de acoperis,fara tablă. Am încheiată o asigurare PAD pentru locuinta ,dar și Extra optiuni la Groupama. In urma ploilor,s-a infiltrat apa in doua camere,iar în balcon efectiv plouă și e plin de mucegai. Menționez că pe contractul cu asiguratorul,la extra acoperiri printre altele,sunt bifate următoarele :
-inundație
-inundație cu apă provenită de la vecini ( Stau la ultimul etaj)
alte riscuri : avarii a accidentale la instalatiile de apa si canalizare, furtună, grindină, cheltuieli conexe
La momentul actual ,constructorul nu se arata interesat sa finalizeze lucrarea,daca nu i se plateste si diferenta de bani. Tavanul si bunurile se degradeaza de la o zi la alta,data fiind și starea vremii. In situatia aceasta ,as putea fi despăgubita? Care ar fi pașii de urmat ? Ar trebui să notific asociația in scris cu privire la pagubele create? Presedintele stie despre ce este vorba,a venit și la fața locului.
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
ionela.balan, utilizator

Alte discuții în legătură

Am asigurare facultativă dar firma refuză să mă despăgubească pentru inundarea apartamentului. cărei autorități mă pot adresa? ContSters404753 ContSters404753 Pe langa asigurarea obligatorie PAD, am si asigurare facultativa pentru apartament la Groupama, pentru valoarea de de 150.000 euro, si platesc o suma destul ... (vezi toată discuția)
Infiltrație tavan/asigurare ionela.balan ionela.balan Bună ziua. Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje. Din cauza acoperisului degradat ,vecinei din perete cu mine i s-a infiltrat apa in ... (vezi toată discuția)
Probleme acoperis casa zimplu zimplu Buna ziua, casa parintilor mei este situata intr-o zona rurala unde nu sunt riscuri de inundatii, cutremur sau alunecari de teren. Casa este construita undeva ... (vezi toată discuția)