avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am nevoie de o explicatie.baza art.65 alin.1 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am nevoie de o explicatie.baza art.65 alin.1 Cod penal, ...

Buna ziua,am nevoie de o explicatie.baza art.65 alin.1 Cod penal, aplică inculpatei pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a, b Cod penal, pe durata prevăzută de art.65 alin.3 Cod penal. În baza art. 91 alin.1 Cod penal, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei pe durata termenului de supraveghere de 3 ani, stabilit în baza art. 92 alin. 1 Cod penal. În baza art. 93 alin.1 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va respecta următoarele măsuri de supraveghere: - să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Harghita, la datele fixate de acesta; -să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; -să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 (cinci) zile; -să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; În baza art. 93 alin. 3 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată, pe o perioadă de 70 de zile, în cadrul sau în beneficiul Primăriei municipiului Odorheiu Secuiesc. În baza art.404 alin. 2 Cod procedură penală, pune în vedere inculpatei prevederile art. 96 Cod penal privind consecinţele nerespectării, cu rea credinţă, pe perioada termenului de supraveghere, a măsurilor şi obligaţiilor stabilite de instanţă precum şi consecinţele săvârşirii de noi infracţiuni, respectiv revocarea suspendării şi executarea pedepsei. Respinge cererile păr?ilor vătămate constituite păr?i civile , ct.d, privind acordarea de daune.
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 19:24, 14 Decembrie 2020
Care este întrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultat dupa proces penal( conducerea de autovehicul sub influenta substantelor psihoactive) SQLLove SQLLove Dupa ce imi scrie numele si toate informatile referitoare la persoana mea: La pedeapsa de 1 an inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)
Mai am dreptul de a conduce? art 337 solutia pe scurt: În baza ... alextmro alextmro Mai am dreptul de a conduce? art 337 Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (1), (2) şi (10) C. pr.pen. condamnă pe inculpatul ion ion, pentru ... (vezi toată discuția)
Cu aceasta condamnare pot sa îmi fac permis de port arma? Andrei Mezei Andrei Mezei Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi Solutia pe scurt: În temeiul art. 421 pct. 2 lit. a Cod procedură penală, admite apelul declarat ... (vezi toată discuția)