avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema cu banca

buna ziua am facut o refinantare la banca transilvania care mia aprobat, refinantarea la ing banii sant in cont la ing dar ei nu vor sa inchide contul ca am o proprire la un executori judecatoresc si mia spus sa vb cu el dar el nu vre sa retraga prorirea si eu stau cu banii blocat la banca transilvania ca ing nu inchide contul ca executoriul nu vre a sa retraga propria va rog frumos indrumatima daca puteti ce as putea sa fa ca din banii ramas am vrut sa platesc toate suma ta executoriu dar nu pot ridica banii de la banca transilvani ca el nu vrea sa ma ajuta
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
katylazin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:57, 15 Decembrie 2020
Din moment ce intentia dvs este sa achitati catre executor, incercati sa ii transmiteti in scris acest aspect, sub forma unui angajament. Ar trebui sa accepte.
Dacă contul curent este poprit de un executor judecătoresc, sunteți la mâna acelui executor și a creditorului ca l-a angajat. Alte pârghii de a intra în posesia banilor nu prea aveți. Rămâne să negociați cu executorul și să-l convingeți să vă deblocheze contul, pentru că este în interesul clientului său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Poprire andreeasebi88 andreeasebi88 Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci. În cursul ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)