avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am construit un gard din beton între noi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am construit un gard din beton între noi şi vecin ...

Bună ziua
Am construit un gard din beton între noi şi vecin pe partea noastră pe terenul nostru,banii nostrii nu jumătate jumătate nu au participat cu nimica.
Au săpat până sub fundație acuma fundația a crăpat 1cm, noi suntem mai sus cu 70cm față de ei terenul fiind în pantă, au săpat ca să facă o terasă.
Ce putem face, vă multumim.
Cel mai recent răspuns: Oflor , utilizator 21:20, 11 Iulie 2021
va trebui sa ii dati in judecata pentru despagubiri, se va face expertiza, va costa si va dura.
Vă mulțumesc frumos


gi-jane2 a scris:

va trebui sa ii dati in judecata pentru despagubiri, se va face expertiza, va costa si va dura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Vecinul a scos pamant de la el din curte si mi-a alunecat terenul si mi-a crapat tencuiala casei peste tot ali77mada ali77mada Buna ziua. Locuiesc intr-o casa construita in 1960. In spatele casei am o bucatica de teren pe lungimea terenului, intr-o parte este de 60 cm iar in partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: ... florin0369 florin0369 Buna ziua! Cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: In urma cu aproximativ 15 ani am construit un gard imprejmuitor confectiont din temelie din ... (vezi toată discuția)