avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua !Am si eu nevoie de un raspuns va rog ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua !Am si eu nevoie de un raspuns va rog frumos.Am baietelul ...

Buna ziua !Am si eu nevoie de un raspuns va rog frumos.Am baietelul in clasa a 6a si a filmat o colega in timpul orei si a postat pe tik tok doamna diriginta foarte revoltata ma contactat si mia spus ca ii scade nota la purtare . Si il exmatriculeaza 3 zile de la ora are dreptul sa faca asa ceva? Mia trimis acasa un plic pe femeia de serviciu. un plic sa semnez .In acel plic scria ca are 3 pucte scazute la purtare .Nu am semnat acel plic .Am incercat sa vorbesc cu doamna directoare si mi sa spus ca asa au decis in consilul scolar ca copilul a gresit .putea face asa ceva fara sa ma cheme la scoala? Va rog ce ma invatati sa fac .Doamna diriginta tot ma ameninta ca il muta in alta clasa indisciplinar .

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)
Scăzut nota la purtare Luminita Olah Luminita Olah Nu stiu sa formulez sa fac o contestație împotriva fostului diriginte și directoarea adjuncta care il ascunde , are un comportament foarte urat ii ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)