avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua! Am făcut un proiect de fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua! Am făcut un proiect de fonduri europene pentru un ...

Bună ziua! Am făcut un proiect de fonduri europene pentru un prieten .Suma convenită pentru acest serviciu poate fi plătită de el din fondurile europene accesate,după aprobare.
Ce trebuie sa fac eu pentru că el sa poata plati acest serviciu: un contract de colaborare înregistrat la fisc?Nu am firma ,am lucrat că persoana fizica.Mentionez că solicitarea de fonduri europene , conform metodologiei,a fost făcută pe persoană fizică,urmând in cazul aprobării finanțării,solicitantul de fonduri persoana fizica sa înființeze și să demareze activitatea in maxim trei luni.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)