avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna la toată lumea,am și o problema cu un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna la toată lumea,am și o problema cu un angajat,mai exact ...

Buna la toată lumea,am și o problema cu un angajat,mai exact dețin o firma de taxi și acesta mi’a lovit mașina,totul sa petrecut din cauza acestuia,sa înțeles cu cel pe care la lovit ca ca achita mașina avariata din bani lui și pe a mea la fel,problema este in felul următor,mașina având ca avarii,bara fata crăpată și sărită din suporti,urechile la faruri rupte și un pic capota îndoită,eu i-am spus sa’mi facă mașina cum a fost,mai exact sa cumpere faruri sh și bara pe fata tot sh,iar capota ma gândesc ca o va face tinichigiu la care va fii Dusa mașina,acuma angajatul meu sa răzgândit total,și imi spune ca bara pe fata a fost chinuita și ca o va face tot cu chit,și la faruri imi va lipi urechile de la ele și vor fii Ok,cum pot sa procedez?sa imi pună piesele neavariate pe mașina mai exact sh....

Alte discuții în legătură

Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Probleme casco...cum sa le abordez?..piese originale sau turcisme mkt mkt Buna ziua, povestea mea incepe asa... 5 ianuarie 2012 ... sunt implicat intr-un accident rutier (l-am lovit pe cel din fata mea), cu urmarile..masina lui ... (vezi toată discuția)
Accident am lovit o masina ,am platit amenda mi sau luat puncte si iam dat si polita de asigurare,dar cei de la asigurari nu vor sa ii repare masina .tipul ma dat in ... (vezi toată discuția)