avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

am lovit o masina ,am platit amenda mi sau luat puncte si iam dat si polita de asigurare,dar cei de la asigurari nu vor sa ii repare masina .tipul ma dat in judecata si imi cere mie daune morale si sa ii repar masina ce sanse am sa castig procesul ?tin sa mentionez ca masina pe care am lovito nu ere asa de avariata [
si de ce refuza compania de asigurari sa achite paguba produsa?
Cred ca trebuie sa detaliati cele petrecute pentru a primi un raspuns la obiect,care sa va fie de real ajutor
au spus ca nu eu am lovit masina si ca este o intelegere inter parti
a dat compania un raspuns scris ca nu dvs ati lovit masina? ciudat! ca dvs ati spus ca ati lovit-o. opinia mea este ca are sanse sa castige daca isi angajeaza un avocat bun.
tipul a mai circulat 3 luni cu masina dupa care i sa stricat radiatorul si spune ca din cauza acelui accident

Alte discuții în legătură

Asigurarea nu vrea sa ma despagubeasca... dny Daniel dny Daniel In data de 01 01 un tip mi-a lovit masina in timp ce eram in parcare.Am hotarat cu el sa facem constatare amiabila fara sa mergem la politie si am mers direct ... (vezi toată discuția)
Obligativitate cumparare automobil accidentat utilizatorSimplu utilizatorSimplu Buna ziua! In urma unui accident auto, pe care l-am provocat lovind o masina parcata in afara spatiului carosabil, masina fiind de vanzare (avea afis pe ... (vezi toată discuția)
Cât este amenda pt alcoolemie 0.83 in aer pur expirat, cu accident? Mari96 Mari96 O persoana cu alcoolemia 0.83 a făcut accident ( a lovit o alta masina datorită nepastrarii distanței, în mașină lovită se afla un copil. La fața ... (vezi toată discuția)