am lovit o masina ,am platit amenda mi sau luat puncte si iam dat si polita de asigurare,dar cei de la asigurari nu vor sa ii repare masina .tipul ma dat in judecata si imi cere mie daune morale si sa ii repar masina ce sanse am sa castig procesul ?tin sa mentionez ca masina pe care am lovito nu ere asa de avariata [
Daca detaliati un pic evenimentul privind modul cum s-a produs, data si cine a facut constatarea la fata locului si ce document s-a intocmit o sa primiti un sfat mult mai bun. Asa numai pareri mai mult sau mai putin avizate.
trebuia sa va fi prezentat la compania de asigurari sa faca poze si sa constate ei avariile sa deschida dosar de dauna, sa se estimeze de catre service paguba si abia apoi sa ceara accept de plata.
sa trimitem poze cu masini lovite pe mail si sa ne asteptam ca asiguratorul sa plateasca, cam greu
accidentul sa petrecut in luna august eu eram oprit pe dreapta el a oprit in spatele meu nu lam observat si am dat pe spate a venit politia la fata locului a facut proces verbal am platit amenda m-ia luat puncte iam dat polita de asigerare mi-am recunoscut vina in scris dar asigurarile nu vor sa il plateasca .cu ce sant eu vinovat?