avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Exista aici pe forum avocat pe dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Exista aici pe forum avocat pe dreptul muncii cu experienta ...

Buna ziua.

Exista aici pe forum avocat pe dreptul muncii cu experienta care ma poate ajuta cu o problema?

Imi puteti lasa un numar de telefon de contact/website/pagina de social media?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 22 Decembrie 2020
Pentru a ajunge la avocat trebuie sa va programati la o consultatie juridica contracost.
Experienta avocatului pe.dreptul muncii depinde si despre ceea ce este vorba in concret.
Sunt cazuri de scoala si orice avocat le poate rezolva și cazuri foarte complicate.

Incercati sa expuneti pe scurt despre ce este vorba pentru ca poate sa fie vorba de mai multe litigii.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua.

Multumesc pentru raspuns. Este vorba despre niste cursuri. Avocatul ce mi-a facut contractul a gresit formularea lui ca si tip de curs iar eu sunt pasibila sa fiu data in judecata pe aceasta problema de catre o cursanta. Specific ca fostul avocat ma blocat peste tot ca sa si piarda urma si nu mi-a dat nici un fel de explicatie.
P.S: specific ca acea cursanta sa retras de la curs dupa 3 zile frecventate din 5.
Pare sa fie necesar sa mergeti cu contractul la avocat pentru a fi analizat pe.toate aspectele de fapt si de drept.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Scrieti pe forumul de Dreptul muncii, sunteti pe Dreptul familiei aici. Din ceea ce descrieti, nu sunt sigura ca e Dreptul muncii. TRebuie vazut contractul, e un contract de munca inregistrat la ITM?
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta din domeniul "dispute" imobiliare Andotec Andotec Sunt in cautarea unui avocat care sa fie dispus sa preia o speta privind lucrari de demolari si constructie la un impobil de tip duplex, in sectorul 1. Este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in ... Arcadiavegas Arcadiavegas Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in dreptul muncii - este vorba despre discriminare pe criterii de virsta, multumesc. (vezi toată discuția)
Caut avocat braila recalcularea pensiei... valentinkiperi valentinkiperi Buna ziua, Va rog să-mi recomandați un avocat cu experiență si specializat in dreptul muncii din Braila. Ma intereseaza sa inaintez un dosar pt o ... (vezi toată discuția)