avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 20 de ani și vreau să mă căsătoresc cu o fată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 20 de ani și vreau să mă căsătoresc cu o fată de 16 ani

Buna seara eu am 20 de ani și am o intrebare foarte forte recunascatore eu sunt împreună cu o fata de 15ani peste o lună va avea 16 Si avem 2 ani si jumate de cînd suntem împreună și am avut relații sexsuoale si as dori sa stiu daca fata este întreținută de stat adika nu are părinți dar e sub tutela de la stat și fata vrea sa se căsătoresca cu mine as dori sa stiu ce acord îi trebuie fetei ca sa căsătorească cu mine și cine poate da acordul acesta? Dar ea dorește foarte mult să se căsătorească cu mine ea nu vrea sa fie chinuită de alte familii
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 22 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU o sa primeasca acest acord, mai asteapta. Nu e in interesul ei sa se casatoreasca de la 16 ani. Ce motiv temeinici crezi ca are, pt ca instanta sa autorizeze casatoria ?
Dar ea dorește foarte mult să se căsătorească cu mine ea nu vrea sa fie chinuită de alte familii

si vrea sa fie chinuita de barbat? ma rog, de un baiat?
eventual, sa aiba si copil de la 17 ani ?
asta vrea ?
I se pare ca vei fi un sot bun pt ea, cat ai fost in stare sa ai relatii sexuale cu un copil de 13 ani, poate nici aia impliniti ?
Nu cred ca e in interesul ei sa se casatoreasca cu tine niciodata, nu numai acum.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere pe nume a copilului ContSters362639 ContSters362639 Buna ziua, cunosc un caz in care o fata are un copil dintr-o relatie anterioara iar acum este intr-o alta relatie cu un baiat 22 ani iar fata implineste 15 ani ... (vezi toată discuția)
Prietena minora mutata la iubit y0_luigi88 y0_luigi88 Buna seara as dori si eu un raspun la problema mea :Prietena mea are varsta de 16 ani si 2 luni si problema este urmatoare ea este tratata acasa un pik cam ... (vezi toată discuția)
In ce conditii e posibila casatoria minorului? daciana-ioana daciana-ioana Am si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti la ea.....Am varsta de 16 ani si jumatate,mama mea este decedata,tatal plecat in strainatate si ma aflu in ... (vezi toată discuția)