avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă am imatricula o mașină din alt județ este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă am imatricula o mașină din alt județ este valabilă ...

Dacă am imatricula o mașină din alt județ este valabilă rovinieta de la vechiul proprietar
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:31, 24 Decembrie 2020
Rovinieta isi pastreaza valabilitatea in cazul in care s-a schimbat proprietarul sau adresa de domiciliu a proprietarului, dar numarul de inmatriculare a ramas acelasi.

Rovinieta nu isi pastreaza valabilitatea in cazul in care s-a vandut vehiculul, s-a pastrat numarul de inmatriculare si s-a inmatriculat un alt vehicul cu acest numar.
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
In baza de date a CNAIR mașina este înregistrată și cu seria de șasiu. Schimbarea proprietarului nu afectează valabilitatea rovignetei, până la expirarea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)
Auto cumparat cu rovinieta valabila, pot folosi rovinieta pana expira ? patraule2 patraule2 Am vandut masina tatalui meu acum o luna si am verificat astazi pe site-ul CNADNR valabilitatea rovinietei. Exista o rovinieta valabila pe seria de sasiu a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta in cazul vanzarii masinii elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut ieri masina, pentru care aveam rovinieta pentru un an, cumparata acum o luna acum o luna, deci mai aveam inca mult de folosit acea taxa de ... (vezi toată discuția)