avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt din Drobeta Turnu Severin si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt din Drobeta Turnu Severin si beneficiez de scaderea ...

Buna ziua. Sunt din Drobeta Turnu Severin si beneficiez de scaderea cu 2 ani a varstei de pensionare datorita conditiilior de mediu. Am lucrat si in grupa 2 de munca 16 ani. Va rog sa imi spuneti daca aceste drepturi se cumuleaza?
Cel mai recent răspuns: Denis65 , utilizator 16:16, 27 Decembrie 2020
Nu se cumuleaza. Facilitatea cu scaderea varstei de pensionare cu 2 ani este pentru persoanele care nu au beneficiat de grupa de munca.
Multumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Nu se cumuleaza. Facilitatea cu scaderea varstei de pensionare cu 2 ani este pentru persoanele care nu au beneficiat de grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani ... ioneltelefon ioneltelefon Buna ziua Ma numesc Ungureanu Ionel nascuta in data de 23 aprilie 1959 si m-am pensionat anticipat in aprilie 2019. Pot sa beneficiez de prevederile art. 65 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua un răspuns corect va rog frumos am grupa 1 și grupa ... jose1968 jose1968 Bună ziua un răspuns corect va rog frumos Am grupa 1 și grupa 2 din anul 1985 noua lege ami da dreptul să ies mai devreme cu 2 ani locuiesc în Galați de ... (vezi toată discuția)