avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să fac dacă ...

Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să fac dacă am provocat un accident cu victimă ușoară la data de 14 septembrie 2020 și încă nu știu nimica despre permisul meu de conducere
Dovada este cu drept de circulatie sau fara drept de circulatie?
Înainte să fac accidentul permisul meu de conducere era pierdut și mi-au dat o hârtie ca să predau permisul de conducere și eu n-am avut ce să predau am dat declarație pentru pierderea permisului

trandafir2 a scris:

Dovada este cu drept de circulatie sau fara drept de circulatie?

In așa caz ce ar trebui să fac ca să-mi pot recupera un permis nou?
Trebuie sa se inchida dosarul penal si abia apoi o sa vedeti ce e de facut. Pana cand se inchide dosarul, veti merge cu dovada primita daca ati primit dovada, sau veti sta pe dreapta daca nu ati primit dovada. In pandemie - stare de alerta - s-au tot prelungit dovezile in temeiul legii, dar dupa pandemie, dovada trebuie prelungita de organul judiciar.
Deci, ati avut dovada cu drept de circulatie sau fara drept de circulatie? Daca e fara drept de circulatie, stati pe dreapta.
Cât timp durează cel mai mult inchiderea dosarului?

trandafir2 a scris:

Trebuie sa se inchida dosarul penal si abia apoi o sa vedeti ce e de facut. Pana cand se inchide dosarul, veti merge cu dovada primita daca ati primit dovada, sau veti sta pe dreapta daca nu ati primit dovada. In pandemie - stare de alerta - s-au tot prelungit dovezile in temeiul legii, dar dupa pandemie, dovada trebuie prelungita de organul judiciar.
Deci, ati avut dovada cu drept de circulatie sau fara drept de circulatie? Daca e fara drept de circulatie, stati pe dreapta.

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada de circulație Iulian95 Iulian95 Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am provocat anul trecut un accident auto cu victima ... Patro Patro Bună ziua am provocat anul trecut un accident auto cu victima mi sa reținut permisul de conducere și am primit dovada fără drept de circulație. Am trimis ... (vezi toată discuția)