avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce imi stergeti postarile? Eu nu am dreptul la ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce imi stergeti postarile? Eu nu am dreptul la opinie? Pe unii ...

Dece imi stergeti postarile? Eu nu am dreptul la opinie? Pe unii ii lasati sa calce regulamentul si pe altii nu? Eu nu am calcat regulamentul ci am spus ca o persoana jigneste alta persoana (,,....ca are mentalitati comuniste...) si nu-i atrageti atentia, macar.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:46, 29 Decembrie 2020
Buna ziua,

Luati legatura cu administratorii acestui Forum sau cu moderatorul sectiunii respective ... pentru astfel de topicuri aveti sectiunea Sugestii si Reclamanii
www.avocatnet.ro/forum/42/Su...
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am postat aici sa vada toata lumea ca nu mi se intampla numai mie. Am facut asta deoarece am vazut, si am intervenit intr-o discutie un interlocutor era avertizat iar celalalt nu, cu toate ca si al doilea merita acest lucru. Dar al doilea il facuse pe primul cu gandire si apucaturi comuniste, ceeace se pare i-a placut moderatorului.
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2020
anatiti, utilizator
mesajele care nu au legatura cu subiectul, se sterg. Cand observati sau vi se pare ca un utilizator incalca regulamentul, apasati pe butonul raporteaza abuz, nu intereveniti in topic pt a atrage atetia unui moderator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Menţionarea numelor de persoane fizice pe site aaaD aaaD Buna ziua. Am si eu o intrebare : atunci cand se posteaza/ intreaba ceva pe acest site, ca de ex. se cere parere in urma unei hotărâri judecatoresti, ... (vezi toată discuția)
Se poate ? titi5 titi5 Am pus doua intrebari aici privitor la taxa de timbru si au fost sterse nu mai apar este posibil ca cineva sa le stearga ? cred ca da am scris ieri si ... (vezi toată discuția)