avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montat camera video casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montat camera video casa scarii

Buna ziua, doresc sa montez o camera de luat vederi pe scara blocului si care sa filmeze usa de acces in apartamentul meu dar inevitabil unghiul prinde si usa de acces in scara blocului. Imi puteti spune daca primesc acordul vecinilor si al presedintelui de asociatie si semnalizez prin intermediul unui indicator "Atentie obiectiv supravegheat video", este suficient sa nu am probleme legale? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:07, 30 Decembrie 2020
Instalarea sistemelor de supraveghere in partea comuna de imobil de locuit in comun ,oliga acordul individual al tuturor locatarilor si al asociatiei de proprietari
Al tuturor sau al majoritatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare video ilegala la bloc magdastanciu magdastanciu Buna seara, asociatia de proprietari a scarii in care locuiesc a hotarat la initiativa presedintelui instalarea unui sistem de supraveghere video. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Sistem de supraveghere alexmihalache alexmihalache Buna ziua. Am si eu o intrebare! in blocul in care locuiesc sau instalat 6 camere de supraveghere 1 camera bate fix pe usa apartamentului meu si ma deranjaza ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)