avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import accesorii petshop Serbia - proceduri vamale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import accesorii petshop Serbia - proceduri vamale

Buna seara!
Am un SRL si as dori sa fac un import de accesorii pentru animale de companie (zgarzi, lese, boluri pentru hrana, custi etc) de la o firma care le produce in China, dar au depozit in Serbia.
Stiu ca trebuie sa platesc 19% TVA, dar in afara de asta, cum pot afla cat vor fi taxele vamale? Macar un procent orientativ.
De asemenea, as dori sa stiu, sunt proceduri speciale de efectuat la vama inaintea efectuarii importului? Cod EORI avem deja pe firma. Sau facem comanda, o platim, si in momentul in care ajunge la vama le ducem actele pe care le cer?
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Persoana fizica colet primit din afara ue danescucatalinconstantin danescucatalinconstantin Am primit un colet din China si am mers la OP 7 Vama din Pitesti, unde vamesul de acolo m-a trimis la Vama Pitesti pentru a face o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Cod caen lese/zgarzi ygryk15 ygryk15 Buna ziua, nu gasesc cod CAEN pt productia de accesorii pentru animale de companie (lese, zgarzi)? Este cumva codul 1394 pentru fabricarea de sfori, etc? ... (vezi toată discuția)
Import china. ce, cum si cand trebuie facut? CiprianLGheorghe CiprianLGheorghe Buna ziua, Am un PFA (nu de foarte mult timp inca incerc sa inteleg cum stau treburile cu actele, declaratiile si contabilitatea) si vreau sa aduc marfa din ... (vezi toată discuția)