avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Continutul articolului
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Continutul articolului

Din continutul articolului rezulta ca in prezent se pot inscrie pe platforma si persoanele din grupa doi (peste 65 ani). Se vorbrste si de semnatura digitala. Eu am, fiind expert contabil dar sotia nu. In practica folosim aceeas semnatura. As dori precizari in acest sens deoarece vreau sa ma vaccinez cat mai curind posibil. Cu stima!
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conflict de interese agherghina agherghina Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt salariata a unei societati comerciale (care nu are in obiect de activitate contabilitate sau expertiza contabila) care de ... (vezi toată discuția)
Identificare persoana in vederea emiterii unui certificat digital eduard16 eduard16 Am achizitionat online un certificat digital pentru site-ul meu. Emitentul certificatului este o companie din US. Procedura de activare a certificatului ... (vezi toată discuția)
Contabili autorizati dan-t-alexandrescu dan-t-alexandrescu Sunt inginer. Am urmat cursuri de contabilitate la nivel general la o firma care mi-a eliberat un fel de diploma avizata de ANOFM. Am efectuat contabilitatea ... (vezi toată discuția)