avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Doresc sa stiu daca este legal ca unul din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Doresc sa stiu daca este legal ca unul din locatarii ...

Buna ziua.
Doresc sa stiu daca este legal ca unul din locatarii unei scari de bloc sa monteze camere video pe casa scării fara acceptul tuturor locatarilor din scara respectiva.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:25, 3 Ianuarie 2021
Nu exista regula cu acordul tuturor proprietarilor. Orice persoana fizica poate sa monteze camere video, pentru utilizare domestica, respectând regulile GDPR. Mergeți pe site-ul autorității centrale ANSPDCP, și documentați-vă. Au și o pagină pentru reclamații, dacă puteți susține asa ceva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
latka, utilizator
Link despre o legislație veche. În materie de GDPR, ea s-a actualizat în 2018,asa cum scrie și pe site-ul ANSPDCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cameră supraveghere fllu07 fllu07 Bună ziua. Încalc vreo lege dacă îmi montez o cameră de supraveghere deasupra ușii apartamentului meu? Adica sa pot supraveghea oricând ce se petrece ... (vezi toată discuția)
Stau la bloc si veciunul meu de la etajul 1..a montat o camera ... Madalin36 Madalin36 Stau la bloc si veciunul meu de la etajul 1..a montat o camera video care nu este fixa..se roteste 360.ce vreau sa intreb este daca este legal? (vezi toată discuția)
Buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez ... ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez pe etajul la care locuiesc o camera de supraveghere orientata catre intrarea in apartament si ... (vezi toată discuția)