avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamație primărie, primar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamație primărie, primar

Buna ziua. O întrebare legată de un târg auto care este închis de primărie în mod fraudulos, primarul a hotărât singur de buna voie închiderea unui târg auto desfășurat pe o suprafață în care se desfășoară și un târg de animale in zile diferite (vineri-targ animale,; duminica-targ auto) iar primarul a suspendat activitatea târgului auto.
Unde as putea sa fac o reclamație către primărie, având în vedere că primarul a hotărât abuziv închiderea târgului auto, dar lăsând târgul de animale care se desfășoară pe aceiași suprafață deschis.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Conturi inchise un site bububogdan bububogdan Buna ziua, sunt un utilizator al serviciilor [SITE VANZARI]. Pana in prezent am avut 4 conturi deschise (si inchise subit) la ei, ultimul inchis ... (vezi toată discuția)
De ce acte am nevoie? ralucutzan ralucutzan buna ziua!am avut un o optica medicala in oras pe care am inchis o pentru ca nu a mers,am firma,am casa de marcat,aparatele,si vreau sa deschid duminica langa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc nastaseelena2000 nastaseelena2000 bunaziua,in legatura cu reabilitarea blocului meu,am refuzat daramarea balconului balconul din spate find inchis si cel din fata find inchis chiar in ... (vezi toată discuția)