avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua mă puteți ajuta cu un răspuns că am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua mă puteți ajuta cu un răspuns că am avut un accident ...

Bună ziua mă puteți ajuta cu un răspuns că am avut un accident cu victimă ușoară și dosarul de la poliție a ajuns la parchet!
Cât durează cel mai mult ca să primesc o hotărâre definitivă?
Sau ce ar trebui să fac?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului? rosescu_matei rosescu_matei am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot ... (vezi toată discuția)
Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să fac dacă ... Jozsef Gabor Jozsef Gabor Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să fac dacă am provocat un accident cu victimă ușoară la data de 14 septembrie 2020 și încă nu știu ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala andu202002 andu202002 Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune. In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)