avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate modifica functia unui salariat cu contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate modifica functia unui salariat cu contract de munca ...

Se poate modifica functia unui salariat cu contract de munca al unei institutii publice din ingrijitor in casier?

Alte discuții în legătură

Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)
Salarizare edi123 edi123 Buna ziua Lucrez la o institutie publica pe post de casier-magaziner cu studii medii,in anul 2009 am terminat Fac. Management Financiar Contabil ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea salariatilor - din 01.07.2017 ? + si acum, se poate face reinacdrarea, retroactiva, si se pot acorda diferente de salariu ? + daca nu era buget ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, toti salariatii am avut sedinta cu Sindicatul. S-a discutat faptul ca: - unii din salariati nu se regasesc pe Grila de salarizare - ... (vezi toată discuția)