avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua
Lucrez la o institutie publica pe post de casier-magaziner cu studii medii,in anul 2009 am terminat Fac. Management Financiar Contabil -specializarea contabilitate si informatica de gestiune ,am depus o cerere la sediul unitatii in anul 2015 cu trecerea de la studii medii la studii superioare.,raspunsul a fost negativ.Asi dori sa-mi spune-ti de ce ,in baza carei legi nu au fost de acord.Mentionez ca salarul il am ce-l de casier fara nici o marire ,cum prevede legea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 15 Februarie 2015
1. Functia de casier-magaziner nu necesita studii superioare, acesta poate fi unul dintre motivele refuzului.

2. Angajatorul , chiar daca este vorba de sectorul bugetar, nu este obligat prin lege sa modifice raportul de munca in situatia in care un salariat a absolvit studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la studii medii la studii superioare LUMI1971 LUMI1971 Lucrez ca administrator financiar în cadrul unui liceu.Anul acesta am terminat Facultatea de Management Financiar-Contabil din Bucureşti,specializarea ... (vezi toată discuția)
Salariu de încadrare Ricutza Ricutza Am lucrat 4 ani ca magaziner pot beneficia de salariu de incadrare corespunzător celor cu studii superioare deoarece am terminat :licență contabilitate și ... (vezi toată discuția)
Contabilitate si informatica de gestiune este compatibila cu functia de informatician? valentina_luciana valentina_luciana Sunt absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, Univesitatea Spiru Haret Bucuresti - ... (vezi toată discuția)