avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de încadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de încadrare

Am lucrat 4 ani ca magaziner pot beneficia de salariu de incadrare corespunzător celor cu studii superioare deoarece am terminat :licență contabilitate și informatica de gestiune 3 ani?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Mircea Bartosic , utilizator 10:15, 12 Ianuarie 2019
Numai daca aveti o vechime in munca de cel putin un an in domeniul studiilor superioare si sunteti incadrat pe o functie ce necesita studii superioare.
Mulțumesc pentru răspuns. Vechimea e mai mare de un an, dar pe acest post de casier. De unde aflu dacă postul necesita studii superioare?
C.O.R. = Clasificarea Ocupatiilor din Romania prevede pentru postul de casier , nivelul de instruire: 2 (studii medii)
Mulțumesc. Va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare edi123 edi123 Buna ziua Lucrez la o institutie publica pe post de casier-magaziner cu studii medii,in anul 2009 am terminat Fac. Management Financiar Contabil ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor marilena79 marilena79 Buna ziua, Am lucrat timp de 11 ani intr-o banca ,fiind incadrata pe functia de CONSILIER CLIENTI SERVICII BANCARE, functie care necesita studii medii conform ... (vezi toată discuția)
Salarizarea pentru cei care au termiant studii universitare in sistem bolognia carmen_folescu carmen_folescu Buna ziua! Vreau sa aflu cum ar trebui sa fie platita o secretara de liceu care a terminat facultatea, in sistem Bolognia: cu studii superioare de lunga sau ... (vezi toată discuția)