avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua Am cumparat un telefon pe care il dau ca ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua Am cumparat un telefon pe care il dau ca titlu de premiu ...

Buna ziua
Am cumparat un telefon pe care il dau ca titlu de premiu in cadrul unui eveniment unei persoane fizice care nu este salariata si care a participat la concurs.
Ce inregistrari se fac la achizitionarea telefonului si ce operatiuni se fac ptr oferirea premiului in natura

Alte discuții în legătură

Premii zepter expro expro cum inregistrez o fact .cu un premiu de la un concurs (fact intre 2 soc. com.) (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este un joc de noroc? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)
Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)