avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cu codul caen 4511
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cu codul caen 4511

La o firma cu codul caen 4511 in cazul vanzarii unui autoturism cum este corect incasarea banilor? Este corect platirea facturii la ghiseul bancii? In cazul in care cumparatorul doreste sa cumpere in zile nelucratoare pentru banci cum se poate proceda?
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inacasare la vanzare sume in numerar pana la ce valoare? Dl_Sandu Dl_Sandu Un PFA cu activitate comert autoturisme second hand cumparate din strainatate, poate inacasa la vanzarea acestora in tara sumele in numerar pana la ce ... (vezi toată discuția)
Pot incasa euro la vanzarea unui autoturism? the578 the578 Buna seara, am o firma cu cod caen 4511 vanzari autoturisme rulate sub 3.5t. Intrebarea mea este, pot incasa euro la vanzarea unui autoturism? Si in ce ... (vezi toată discuția)
La toata suma sau aplic tva la marja? Biljohn Biljohn Am uitat si as mai avea o intrebare daca sunt persoana juridica COD CAEN 4511 Vanzari autoturisme platitor de TVA si cumpar un autoturism din Romania de la o ... (vezi toată discuția)