avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA La toata suma sau aplic TVA la marja?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

La toata suma sau aplic TVA la marja?

Am uitat si as mai avea o intrebare daca sunt persoana juridica COD CAEN 4511 Vanzari autoturisme platitor de TVA si cumpar un autoturism din Romania de la o persoana fizica la vanzare cum aplic TVA? La toata suma sau aplic TVA la marja?

EX Cumpar un autoturism pe 1000 lei cu contract vanzare cumparare
Il vand pe 1500 lei pe factura
Platesc TVA la marja la cei 500 lei? Sau platesc TVA la toata suma cei 1500 lei?
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:15, 12 Martie 2022
la 500 lei ( marja)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism si înregistrare în contabilitate gabitzu1000 gabitzu1000 Buna ziua ! Am achiziționat din România, de la o persoană fizică, un autoturism cu suma de 18.000 eur ( evident nu am colectat TVA , dar sunt firma ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate dealer auto gam3tim3 gam3tim3 Buna , intentionez sa deschid un SRL pe cod Caen 4511 (Comert cu autovehicule second hand) , dar nu voi desfasura activitatea la sediu social . Asadar , am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o firma revanzatoare de masini platitoare de tva ... Biljohn Biljohn Buna ziua! Am o firma revanzatoare de masini platitoare de TVA cu codul CAEN 4511 vanzari autoturisme sub 3.5 tone.Achizitionez autoturisme din UE dupa saituri ... (vezi toată discuția)