avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama a murit acum 22 de ani si nu am dezbatut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama a murit acum 22 de ani si nu am dezbatut succesiunea acum ...

Mama a murit acum 22 de ani si nu am dezbatut succesiunea acum vreau sa o dezbat dar a murit si sora mea acum 7 ani iar unul din copii lu soramea traieste unul a murit acum 12 ani copii celui decedat au dreptul la mostenire si ce cota .mentionez ca dupa tata mama a ramas cu 3/4 iar sora mea atunci nu a avut pretentii
Cel mai recent răspuns: Vatasescuconstantin53@gmail , utilizator 13:11, 8 Ianuarie 2021
Dupa mama, raman mostenitori sora si dvs, in parti egale de 1/2.
Ulterior, pe sora dvs (cota ei de 1/2) o mostenesc: copilul in viata -1/2 si nepotii de la copilul decedat- 1/2
Copilul in viata a dat declaratie la notar ca nu accepta succesiune iar nepoti nu vor sa dea nicun raspuns ce fac
Daca nu vor sa colaboreze, va trebui sa contactati un avocat si sa va adresati instantei.
Multumesc frumos

raluk0207 a scris:

Daca nu vor sa colaboreze, va trebui sa contactati un avocat si sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire-sora vitrega florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Suntem 3 surori:cea mare nascuta inainte de razboi,iar tatal ei a murit,apoi mama s-a recasatorit, din a doua casatorie au rezultat 2 fete,deci ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie să facem succesiunea după tată decedat ... Vasilica22 Vasilica22 Buna ziua, trebuie să facem succesiunea după tată decedat de foarte mult timp (22 ani ). La masa succesorală suntem : mama , 2 frați și 2 băieți majori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)