avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce inseamna confirmare renuntare urmarire penala(art ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ce inseamna confirmare renuntare urmarire penala(art 318 alin ...

ce inseamna confirmare renuntare urmarire penala(art 318 alin 12 NCPP )
M-am trezit citata intr-un dosar penal deschis luna trecuta ,pentru o fapta de furt petrecuta acum 2 ani intr-un magazin ,in care am achitat orice prejudiciu !
la ce sa ma astept ,ce urmeaza ,in dosar mai scrie :
materie penal
stadiu procesual fond
solutia pe scrut termen 8.03.2021
va rog astept raspuns urgent !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inseamna ca aveti sanse sa scăpați de condamnare penala si de cazier.
Aveti dreptul de a merge însoțit de avocat la instanță ca sa va reprezinte si sa aveti sanse si mai mari sa scăpați cu bine.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Va mulțumesc pentru răspuns si as avea inca o intrebare :care ar fi cele mai grave urmari, daca sentința ar fi nefavorabila pentru mine, si daca este legal sa se deschida un dosar penal la 2 ani de la comiterea faptei?
Linku cu dosarul :[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se respinge confirmarea ar urma sa fiti trimis în judecata și condamnat.Ati avea si cazier.
Aveti insa sanse sa ieșiți cu bine acum.
va multumesc din suflet ! cu siguranta o sa apelez la un avocat !
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
jhns23, utilizator

Alte discuții în legătură

Consecinte posesie marijuana MihaiCristian1 MihaiCristian1 Buna seara, am 23 ani si ieri am fost prins impreuna cu un prieten de jandarmerie avand asupra noastra un joint si un plic cu 0.2 - 0.3 g de marijuana. ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
confirmare renuntare urmarire penala Kingaaa Kingaaa Fiind citat în calitate de petent în dosarul cu obiectul confirmare renunţare urmărire penală ( art 318 alin 12 NCPP) e obligatoriu să mă prezint? Care ... (vezi toată discuția)