avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara.Am o intrebare :fostul sot sta cu o femeie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara.Am o intrebare :fostul sot sta cu o femeie pe care ...

Buna seara.Am o intrebare :fostul sot sta cu o femeie pe care eu nu o vreau in preajma copiilor.nu ii interzic sa ii vada sau sa ii duca la el .dar conditia e sa nu fie ea in preajma copiilor.El ma ameninta ca ma da in judecata .Cum pot sa o tin la distanta legal pe acea femeie?e un real pericol pt copii.a vorbit urat despre ei iar pe mine ma injura si ma ameninta mereu .
Cel mai recent răspuns: rogue , utilizator 00:56, 9 Ianuarie 2021
Doar dacă ati obtine un ordin de protectie ar fi posibil.
Dar, nu prea pare ca ati avea șanse la o prima vedere.
Dar el ma poate obliga sa las copiii la el cand e si ea in preajma ?ei nu sunt căsătoriți.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar dacă ati obtine un ordin de protectie ar fi posibil.
Dar, nu prea pare ca ati avea șanse la o prima vedere.

S-ar putea interpreta si ca ii controlati viata fostului sot si ii impiedicati, prin intermediul copiilor, refacerea vietii alaturi de cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, custodia copilului si ordin de protectie annamaria1993 annamaria1993 buna, am si eu cateva intrebari in legatura cu divortul si cu custodia copilului. as dori sa stiu daca in urma divortului pot avea custodia numai eu. am un ... (vezi toată discuția)
Hartuire dupa 8 ani de la divort andrei_70 andrei_70 Desi suntem divortati de aproape 8 ani de zile, fostul sot ma hartuieste trimitandu-mi mesaje pe telefon si mai nou pe pagina de facebook, carandu-mi ... (vezi toată discuția)
Mama iresponsabila, sau nu mihaicristian69 mihaicristian69 Buna seara ! Ma intereseaza cand o mama poate fi acuzata de iresponsabilitate fata de copii sai ? Am doi copii de 14 si 16 ani , sunt in curs de divort eu ... (vezi toată discuția)