avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate face o petitie on line la un parchet de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate face o petitie on line la un parchet de pe lângă o ...

Se poate face o petitie on line la un parchet de pe lângă o judecătorie de tribunal de oraș, sau trebuie mers cu hârtiile personal la sediu pentru înregistrare ? Problema nu ar fii asa grava și de urgenta imediata
Cel mai recent răspuns: Atacant , utilizator 10:08, 9 Ianuarie 2021
Sigur, se poate depune si on-line o cerere catre parchet.
Trimiteti pe adresa de mail a unitatii de parchet respective si veti primi confirmare. Apoi purtati corespondenta cu acestia, tot pe mail, pentru a primi si numarul de inregistrare.
Mulțumesc pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare la itm roxiana24 roxiana24 cum pot trimite o sesizare la itm? exista vreun numar de fax, vreo adresa de mail,sau trebuie mers direct la sediu? ma intereseaza pe cluj,......... daca ... (vezi toată discuția)
Bună seara! de 6 luni fiul meu nu mai primește pensie alimentara! ... Mia4 Mia4 Bună seara! De 6 luni fiul meu numai primește pensie alimentara! Care este procedura la politie pt a face plângere penala,către tatăl copilului! ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)