avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Profesie/functie Profesie/ functie Buna ziua! Am si eu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Profesie/functie Profesie/ functie Buna ziua! Am si eu o intrebare,sunt ...

Profesie/functie
Profesie/ functie
Buna ziua! Am si eu o intrebare,sunt asist.medicala principala cu postliceal,sunt angajata la Statistica,unde imi desfasor activitatea doar pe calculator.Statistica este ca si compartiment in organigrama situat la contabilitate.Cei de la pers.TESA care isi desfasoara ca si mine,activitatea pe calc.primesc 15 %spor,iar eu nu.Mentionez ca si registratorii medicali primesc sporul de calc.Puteti sa ma lamuriti daca am si eu dreptul la acel spor de calc.Mentionez ca la Statistica suntem 3 pers,2 asist si un informatician,informaticianul are spor de calc,noi nu
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
liama, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul la sporul de periculozitate! CristinaCAT CristinaCAT Buna ziua! Sunt registrator medical in cadrul sectiei Psihiatrie Barbati la Spitalul Municipal Sighetu-M. Doresc un sfat in legatura cu dreptul de a primi ... (vezi toată discuția)
Sef compartiment vs birou- procent spor liliuscha liliuscha In cadrul unitatii in care activez ca Sef Birou Statistica si Informatica Medicala (5 salariati+1sef) s-a decis schimbarea structurii in Compartiment ... (vezi toată discuția)
Salarizare indrecan_cg indrecan_cg Lucram in sectorul bugetar, suntem registratori medicali . Pana acum am beneficiat de %spor de sectie. Pentru a nu mai obține acest spor s_a dat decizie de ... (vezi toată discuția)