avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Dețin un teren in Ilfov si in certificatul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Dețin un teren in Ilfov si in certificatul de urbanism ...

Buna ziua,
Dețin un teren in Ilfov si in certificatul de urbanism se specifica o retragere la drumul princilal de 2,5 m pe toata lungimea terenului aproximativ 20 m pentru ca drumul principal se va lati. Anul trecut au amplasat pe terenul meu (in limita celor 2.5 m ) un stalp de iluminat public. Au voie sa faca acest lucru fara o expropiere sau despagubire in prealabil ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Amplasare constructie casa adinutzarus adinutzarus Doresc sa construiesc o casa si pentru aceasta am solicitat eliberarea unui certificat de urbanism. In certificat se precizeaza ca trebuie sa construiesc la 20 ... (vezi toată discuția)
Cedare teren proprietate HORATIUL HORATIUL Am urmatoarea speta: detin un teren de 379 mp in jud. Ilfov. Doresc sa construiesc gardul imprejmuitor , am facut proiectul de gard la un arhitect acreditat ... (vezi toată discuția)
Probleme drum de servitute lisuca lisuca Buna ziua. Am mostenit un teren de 555 mp in Bucuresti. Are latimea de 15 m (la strada) si 37 m lungime. Acest teren trebuie impartit cu fratele ... (vezi toată discuția)