avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara.Va rog sa imi spuneti daca am contractul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara.Va rog sa imi spuneti daca am contractul de munca ...

Buna seara.Va rog sa imi spuneti daca am contractul de munca pe 4 ore/zi și salariul jumătate din minimul pe economie+75% ajutor de la stat diferenta între salariul brut și cel net,în situația în care sunt insarcinata pot sa primesc indemnizatia de 1250 lei care am citit ca este suma minima?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 10 Ianuarie 2021
Dacă din calculul indemnizației rezultă o valoare mai mica decât cuantumul indemnizației minime, atunci se acordă indemnizația lunară minima pentru creșterea copilului (1250 lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am o intrebare. In iulie fac 1an cu carte de munca, pana acum am avut contract pe 8 ore, dar acum vrea sa imi faca la 4ore...eu sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Studenta însărcinată, ce indemnizatie de ccc ar trebui sa primesc? UNGUREANU Maria UNGUREANU Maria Bună ziua, am și eu următoarea situație. Sunt însărcinată, m.ar interesa cuantumul indemnizatiei pentru creștere copil, în condițiile în care am 8 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am văzut ca răspundeti pe înțelesul tuturor și ... Alinpelo2021 Alinpelo2021 Bună ziua, am văzut ca răspundeti pe înțelesul tuturor și acest forum este foarte informativ. Ma ajutați va rog, cu următoarea speță. Soția mea este ... (vezi toată discuția)