avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furt de date personale.........?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furt de date personale.........?

Buna seara. Dupa mai multe cumparaturi online ,din neatentie am efectuat o comanda pentru Baterie Laptop pe un sit de vanzari online.
Asteptand sa primesc confirmarea din partea vanzatorului de pe sit,la comanda mea,am ramas surprins sa vad ca nu vine nici o comfirmare pe emailul meu.
A trecut o saptamana timp in care am trimis 3 emailuri si un comentariu pe pagina de contact a sit.respectiv,pana in prezent nu am primit nici un raspuns la emailurile mele trimise si in care specificam anularea comenzii.
Intrucat am introdus datele mele pentru expeditie colet : nume,str,loc,nr
imobil,ma duce gandul sa nu fie furt de date din partea sitului respectiv.
Cu respect rog sa-mi spune-ti ce pot face in continuare cu comanda si datele mele de pe acest sit.Cui trebuie sa ma adresez .
Multumesc pentru intelegere

Alte discuții în legătură

Comert la distanta plummy plummy Buna ziua! Am o cunostinta care a facut o comanda acum ceva vreme prin internet la o firma. A comandat ceva aflat in oferta (compleu lenjerie intima cu 25 de ... (vezi toată discuția)
Frauda cumparaturi online Daniel79z Daniel79z Buna ziua , am si eu o nelămurire referitoare la cumpărăturile online de pe site-uri din afara tari, problema sta in felul următor .. Eu am făcut ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)