avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie urgent de raspuns
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie urgent de raspuns

Buna ziua
În urma cu 2 ani am deschis un card de cumparaturi la BT în valoare de 1500 lei . Ne-am plătit mereu ratele la timp pana acum un an cand soțul meu a luat singur decizia de a nu mai plăti ratele.
Zilele trecute am primit de la banca o notificare în care ni se spune ca avem de rambursat aproape 17500 lei pentru 200 si ceva de zile de întârziere
Mie personal mi se pare fabuloasa suma aceasta....
Ok, eu sunt de acord sa plătesc datoriile pt ca nu vreau sa avem probleme pe viitor insa legal este posibil sa se micșoreze cumva valoarea care trebuie rambursata ?
Repet... am luat 1500 si trebuie sa dau înapoi 17500
Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri
Da,este la plata penalitătilor catre asociația de locatari.

DinuX a scris:

Era undeva in lege ca valoarea penalitatilor nu poate depasi valoarea principalului; vedeti in contract daca nu aveti altceva...

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este normal nici ca banca sa transmita notificarea abia dupa 200 de zile. Nu ati mai primit niciuna pana acum ?
Cred ca un avocat ar putea specula si acest aspect.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
sflorin_1316, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card bt star neachitat Ana123456ana Ana123456ana Buna ziua În urma cu 2 ani am deschis un card de cumparaturi la BT în valoare de 1500 lei . Ne-am plătit mereu ratele la timp pana acum un an cand soțul ... (vezi toată discuția)
Datorie -card credit amol amol buna ziua.am primit o somatie de plata de la o firma de recuperari creante privind un debit la o banca (un card expirat )9mentionez ca in urma unei cereri ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)