avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. Am nevoie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. Am nevoie de un sfat, ...

Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. Am nevoie de un sfat, va rog. Eu sunt în ccc de 1 an și 5 luni. Locul de munca unde sunt este doar pentru o persoana, adică eu când am plecat am adus o fata care sa mi tina locul pana ma întorc eu la munca. Acum când am anunțat ca as vrea sa vin mai devreme la munca fata respectiva îmi spune ca șeful nu ma mai vrea înapoi și ca el ar vrea sa inchida pct de lucru. Eu cand îl sun și îl rog sa mi spună cum procedam și de când pot sa vin nu mi spune ca nu ma mai vrea ci doar ca el ar vrea sa inchida și nu știe ce sa facă. Cum procedez eu legal și cu ce l ar deranja ca eu ma întorc mai devreme, ce se întâmplă cu fata dacă eu ma întorc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 1 Februarie 2021
Bună ziua! Am primit între timp răspuns la cererea de reintoarcere la munca și a fost acceptata, doar ca salariata care îmi tine locul are contract determinat pana la data când eu trebuia sa ma întorc la munca de aceea va trb sa rămână și ea pe același post și vom face câte 4 h sau 8 h o data la 2 zile pana când i se termina ei contractul. E corect asa?
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Albilaura, utilizator
I se va inceta c.i.m. la data cand reveniti la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din cic alinadtanase alinadtanase Sunt in CIC...Cand ma intorc la servici dupa 2 ani firma este obligata sa ma primeasca pe aceeasi functie? Mi s-a spus ca daca stau in CIC 2 ani nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie? Valentina tugulea Valentina tugulea Sunt in concediu de crestere copil din 10 iunie 2015 pana pe 10 iunie 2017 trebuie sa ma întorc la munca dar angajatorul nu vrea sa ma primească. Eu acum ... (vezi toată discuția)
Am fost in concediu de creștere copil timp pe 1 an si 11 luni,in ... LauraGeorgi LauraGeorgi Am fost in concediu de creștere copil timp pe 1 an si 11 luni,in luna Octombrie ar trebui sa ma întorc la serviciu,as vrea sa știu dacă ma întorc pe ... (vezi toată discuția)