avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestări servicii pentru traduceri cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestări servicii pentru traduceri cu persoană neautorizată? ...

Bună ziua,

Poate o persoană juridică să contracteze o persoană care nu are nici PFA, nici nu este traducător autorizat, în vederea traducerii unei publicaţii (carte)?

Dacă da, e suficient un simplu contract de prestări servicii?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Panciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Baza legala efectuare traduceri alinda2 alinda2 Buna ziua. Posed autorizatia de traducator eliberata de Ministerul Justitiei in anul 2000, insa am lucrat in domeniu doar pe baza de contract de munca (adica ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - colaborare? - contract de munca fara carte de munca..? project based? phantom709 phantom709 Buna ziua ! Asi dori sa stiu care este forma legala prin care pot sa platesc munca prestata de un angajat pe "Project Based". Adica fara carte de munca. Cum ... (vezi toată discuția)
Avocat şi traducător autorizat melibogdan melibogdan Bună ziua, Am şi eu o întrebare în legătură cu statutul de traducător autorizat. Dacă cineva este avocat şi lucrează în cadrul unui birou de ... (vezi toată discuția)