avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as dori sa va spun ca sunt căsătorită.. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as dori sa va spun ca sunt căsătorită.. ,iar numele ...

Buna ziua, as dori sa va spun ca sunt căsătorită.. ,iar numele de fata a fost a tatălui meu..nu ma ajutat cu nimic niciodata. El este recăsătorit de 43 de ani și are familia lui.. are si un băiat din actuala căsătorie, dar as dori sa intreb daca eu as avea dreptul la casa lui, bunurile lui?multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:44, 14 Ianuarie 2021
Sigur. Paternitatea nu se schimba niciodată. Legal, este tatăl dvs.
Multumesc frumos

raluk0207 a scris:

Sigur. Paternitatea nu se schimba niciodată. Legal, este tatăl dvs.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca vor mai exista bunuri in patrimoniul lui la data decesului, da veti mosteni si dvs o cota.
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,va rog sa ma ajutați într o problema: mama a decedat ... Liviur83 Liviur83 Bună ziua,va rog sa ma ajutați într o problema: mama a decedat iar tatăl meu sa recăsătorit iar înainte de căsătorie cu a a 2 soție avea moștenire ... (vezi toată discuția)
Drepturi de succesiune elenamitroi elenamitroi Buna ziua, Am fost casatorita, in urma casatoriei a rezultat 1 copil care a ramas la mine. Am achizitionat un apartament si am mai mostenit un apartament prin ... (vezi toată discuția)
Recasatorie , ce se intampla cu fiul mostenitor magika2002 magika2002 Buna ziua, as dori sa ma recasatoresc, eu am o garsoniera si o fata iar sotul o casa si un baiat . Ce drepturi are baiatul lui in garsoniera mea, si ... (vezi toată discuția)