Buna.. unchiul din partea tatălui e trecut în acte cu cota de 1/2 cu uzufruct viager și ca la mama iar fi prin donație o cota de 8/16 din care sunt și eu și soramea... Mama azi a decedat și nu știu ce înseamnă toate astea? Ne poate da afara din casa?
Mai am eu și soramea vreun drept... Menționez că și tata e decedat
Aveți drept la moștenire. Moșteniți cota parte a mamei. Tata a avut și el o cotă parte din casă`? Dați detalii clare.
Casa e moștenire de la bunicii din partea tatălui`?.
Da casa e moștenire din partea bunicii tatălui... In urma decesului sau refăcut actele înainte nu știu cum erau exact că nu eram eu in masura.... Cat că acuma când a decedat mama și se aud foarte multe m-am uitat pe acte Simi apare așa imobil grevat de drept de uzufruct viager in favoarea unchiului cu cota 1/2 din casa și 1/1 teren..... Casa+teren=951.. și la mama 8/16 cu donație ceva de genul
Și eu și soramea după tată avem eu 2/16 și soramea 3/16
gyorgycristina, nu mai postati mesaje consecutive, puteti sa modificati mesajul pt a-l completa si nu mai citati inutil mesaje anterioare, apasati pe raspunde, din josul paginii
Și încă ceva daca unchiul vrea sa vanda casa o poate fara mine și soramea? Că noi fara el nu puteam vinde sau sa ne de-a mami vreun drept daca el nu era deacord